Pages

Monday, July 4, 2011

04072011

Assalamualaikum dan hi !
Hari ni aku online sebab kebosanan melanda bila duduk rumah sorang-2. Nak study rasa malas memenuhi diri. Hadoii, lepas lame tak online, ayat macam cipan -..-'

Semalam 03072011 , hari keusahawanan sekolah aku . Seriously , best gilaaa! Malas nak crite , sebab bestnye tak terkata! Hikhik . Naseb 3 Gigih's stall dapat sambutan! #mood : best gilaa

Bulan 6 , bulan sijil bagi aku! Haha , kenape ? Hmm , sebab bnyak aktiviti yg bgi sijil . Total sijil yang aku tak dpt lagi ade 5 sijil . Aku memang gila sijil ! Kalau ade kem ke ape ke yang bgy sijil , kau bgytau je aku .. mesti pegy punye! Tapi kalau sijil kahwin kau offer aku , sorry sebab aku akan automatik reject. Agak-2 lah kan .

Sekarang , debaran semakin terasa! Huh , hari jumaat hari tu mama ambil result utk exam pertghan tahun. Haishh , naseb ckgu ckp aku budak baik! . Memang aku baik pun . Hikhik.

Hoo , baru-2 ni aku timbang berat aku 40 kg . Turun lagi ! Bulan lepas 44kg . Berat aku ni , kejap naik , kejap turun . Macam turun naik tangga dah .

Minggu depan , exam lagi . Ohhhh , tidakkkkkkkk ~

Err , okaylah . Tak tau nak tulis ape dahh . Kang merepek byk-2 kang , kau org myampah pulak . Bukan burok sngke , tapi berjge-2 . HAHA

Okay lahh . Kbye , take care

No comments:

Post a Comment